Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
smart transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Blog

IT-strategi
2018-07-10 13:19

Transportvirksomheder er på vej mod endnu mere omfattet digitalisering. Vilkår som Big Data, AI (Artificial Intelligence) og IoT (Internet of Things) bliver mere almindelige i branchen.

Omkring Big Data skal transportvirksomheder lære at udnytte de store mængder data, der kan genereres via FMS. Data der kan bruges til beslutningstagning baseret på virkelige fakta. Virksomheder, der tidligt bliver "data-driven", dvs. baserer deres beslutninger på faktiske data, vil have en stor fordel i forhold til virksomheder, der forvalter virksomheden baseret på mavefornemmelse. Et eksempel kan være at automatisk indsamle data fra kørsler (f.eks. Km-produktion, kørselsadfærd, brændstofforbrug, ventetid, tomme kørsler, ordrestatistik) og generere afvigelsesrapporter, hvor du kan identificere...

IT-strategi
2018-06-29 11:57

Omkostningsreduktion og strømlining er vigtige mål inden for digitalisering. Der er mange områder hvor brug af FMS hurtigt kan give besparelser. Digitaliseret håndtering af transportopgaver og tidsrapportering, kørselsadfærd og overvågning af brændstofforbrug, automatisk download af filer fra fartskriveren og chaufførkortet og brug af beskeder, er almindelige eksempler på områder, hvor effektiviteten med digitalisering kan øges - med besparelser til følge. Brug af realtidsplacering og information fra køretøjer med henblik på at tildele nye opgaver er et andet eksempel på direkte reducerede transportomkostninger. De virksomheder, der forstår de mange muligheder i anvendelse af FMS,  kan hurtig fremvise væsentelige besparelser.

...

IT-strategi
2018-06-19 09:44

Dagens digitale landskab har givet kunden en stadig vigtigere rolle i forhold til sine leverandører. Både virksomhederne og deres kunder er opmærksomme på denne tendens, og det tyder på, at virksomhederne skal arbejde hårdere for at imødekomme kundernes krav. Virksomheder, der bruger et velfungerende FMS, kan derfor bruge systemet til at sikre og øge kundetilfredsheden.

...

IT-strategi
2018-06-18 15:24

Dagens digitale landskab har givet kunden en stadig vigtigere rolle i forhold til sine leverandører. Både virksomhederne og deres kunder er opmærksomme på denne tendens, og det tyder på, at virksomhederne skal arbejde hårdere for at imødekomme kundernes krav. Virksomheder, der bruger et velfungerende FMS, kan derfor bruge systemet til at sikre og øge kundetilfredsheden.

Ved...

IT-strategi
2018-05-31 13:28

En anden trend i Fleet Management er, at flere og flere virksomheder lader deres brugere anvende deres egne enheder (BYOD). En bredere definition af begrebet anvendes af virksomheder, der køber enheder som mobiltelefoner eller tablets, som medarbejderne bruger på arbejdspladsen.

Der er flere grunde til, at BYOD stiger i popularitet. BYOD betyder, at medarbejdere bruger samme eller lignende enheder, som de bruger i fritiden. Dette kan ifølge undersøgelser på området [Kilde: Berg Insight] føre til højere effektivitet, fordi medarbejderne håndterer operativsystemer og hardware mere effektivt, frem for specifikke forretningsløsninger.

 Inden for Fleet Management er der yderligere fordele ved BYOD. Måske er den vigtigste af økonomisk art. Indkøb af faste skærme og...

IT-strategi
2018-05-31 12:14

De fleste mellemstore og store transportvirksomheder ser FMS som et naturligt værktøj for at fungere effektivt. Der er flere grunde til dette. For det første har telematikløsninger udviklet sig til en vigtig konkurrencefordel. Ikke at have investeret i FMS kan medføre tab af indtægter eller højere driftsomkostninger end konkurrenter.

En anden faktor, der bidrager til tendensen, er det fortsatte fokus på miljøet – at kunne reducere unødvendig negativ miljøpåvirkning. De virksomheder, der i dag bruger FMS, er også begyndt at indse vigtigheden af at vælge det rigtige system.Da antallet af løsninger er vokset, er det blevet mere vigtigt at vælge et system, der passer til virksomheden baseret på dens funktionelle krav, brugbarhed, skalerbarhed, OEM-brand uafhængighed, åbenhed og...

Transport og IT
2016-08-10 15:21

          

Når det gælder køre- og hviletid er det vigtigt som transportvirksomhed at sikre sig, at man håndterer filer fra tachografen og førerkortet indenfor lovkravene. De legale filer overføres fra tachografen til en central lagring i et bestemt format i uændret form hvor de skal opbevares i min. 12 mdr. Det er desuden vigtigt at gøre det enkelt for chaufføren proaktivt at have kontrol over sin køre- og hviletid, så de kan optimere deres kørsler og planlægge hvil, døgnhvil og ugehvil. I denne artikel går vi ud fra, at man anvender digitale tachografer, dvs. de som kom på markedet fra 2006. 

Håndtering af filer fra tachograf og førerkort

Overtrædelse af chaufførernes køre- og hviletider...

IT-strategi
2016-06-17 14:04

I vores artikelserie om, hvordan transportvirksomheder kan effektivisere sin drift ved hjælp af IT skriver vi i denne artikel om, hvordan nøgletal kan bruges til overvågning og forbedrende foranstaltninger. Transportbranchen beskrives ind imellem som en fabrik, hvor alle maskiner er spredt ud over en by, en region, et land eller et kontinent. Det kan virke svært at få nøgletal frem under sådanne forhold. Et avanceret flådestyringssystem (FMS) tager ikke kun overordnet styringen af målbare data. De kan også samkøre disse. Mange virksomheder begår den fejl, at de bruger for lang tid på nøgletal og at de bruger for megen tid på at få tallene frem i stedet for at analysere dem og træffe foranstaltninger, hvis det er nødvendigt. Vehcos erfaring er, at 5-8 nøgletal er nok til et overordnet...

IT-strategi
2016-06-14 15:23

Som kunde hos Vehco kan du forvente, at vi tager dine ønsker og bekymringer alvorligt. Implementeringen af ​​et nyt flådestyringssystem kan omfatte en række udfordringer, så det er vigtigt, at du som kunde i hele projektforløbet har et dygtigt team af medarbejdere, som hjælper med processen.

Vores mange års erfaring med gennemførelsen af ​​flådestyringssystemer giver dig sikkerhed for, at du arbejder med et professionelt team af eksperter. Det sker allerede i den indledende fase af gennemførelsen, hvor samarbejder med en af ​​vores erfarne projektledere i implementeringsforløbet.

Denne service fra kompetent Vehco personale i implementeringen garanterer en vellykket integration af det nye flådestyringssystem i din virksomhed.

...

Transport og IT
2016-06-14 10:15

Positioneringsløsningerne er blevet forbedret gennem de seneste år. Dette betyder, at brugen af mobile løsninger er blevet endnu vigtigere i arbejdslivet, hvilket muliggør positionering og tracking af chauffør eller køretøj indenfor områder som flådestyring. Hvad er fordelene ved sådanne løsninger? Lad os se på 7 gode grunde til at anvende en mobil app til hurtigt at komme i gang med de enkelte funktioner indenfor flådestyring.

1. Hurtigt i gang!
Fordelen med en app er, at den kan installeres på få minutter på en smartphone eller tablet. Men nogle få klik kan brugeren komme i gang, og GPS´en kan bruges til at lokalisere smartphonen eller tabletten på et kort i en webportal, som er til rådighed for opfølgning af chauffør/enhed.

2. Ingen...

Sider

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.