Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

juni 2016

Foretag effektiv opfølgning af virksomheden med automatisk genererede nøgletal

I vores artikelserie om, hvordan transportvirksomheder kan effektivisere sin drift ved hjælp af IT skriver vi i denne artikel om, hvordan nøgletal kan bruges til overvågning og forbedrende foranstaltninger.

Customer Care - Service og support fra Vehco

Som kunde hos Vehco kan du forvente, at vi tager dine ønsker og bekymringer alvorligt. Implementeringen af ​​et nyt flådestyringssystem kan omfatte en række udfordringer, så det er vigtigt, at du som kunde i hele projektforløbet har et dygtigt team af medarbejdere, som hjælper med processen.

7 grunde til at vælge en løsning på tablet eller smartphone til chauffører

Positioneringsløsningerne er blevet forbedret gennem de seneste år. Dette betyder, at brugen af mobile løsninger er blevet endnu vigtigere i arbejdslivet, hvilket muliggør positionering og tracking af chauffør eller køretøj indenfor områder som flådestyring.

Reduceret brændstofforbrug på baggrund af forbedret kørselsadfærd

I vores artikelserie om hvordan transportvirksomheder kan effektivisere virksomheden ved hjælp af IT, beskriver vi nedenfor hvordan man ved hjælp af ændrede vaner og kørselsadfærd kan foretage store besparelser.

Hvad skal du overveje, når du vælger en flådestyringsløsning, - fastmonteret onboard computer, eller en mobil løsning?

Mange transportvirksomheder bruger flådestyring (FMS) for at effektivisere deres virksomhed, forbedre kvaliteten og mindske miljøpåvirkningen. Chaufføren kan få adgang til et FMS´system via et fastmonteret system eller via en mobil løsning i køretøjet.

Download brochurer, produktblade eller billeder