Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

juli 2018

Gør det lettere for kunden at være forberedt

Der kan være flere grunde til, at chaufføren skal vente før lastning eller losning af varer. I en undersøgelse foretaget af Vehco viste det sig, at en af de mest almindelige årsager til ventetid er, at kunden ikke er forberedt på at chaufførens ankomst.

Digitale følgebreve forenkler opfølgning på ventetider

Digitaliseringen i de seneste år har ændret arbejdsgangen for mange virksomheder inden for transport og logistik. Men udviklingen og implementeringen af nye teknologier på forskellige niveauer.

Start med at måle dine ventetider

Det er ofte påpeget, at det første skridt i at løse et problem er at blive opmærksom på, at du har et problem. Dette gælder også unødvendige ventetider for lastning og losning af varer.

Hvorfor er det vigtigt at holde styr på ventetiderne?

Mange transportvirksomheder oplever at ventetider, er dyre både hvad angår penge og tid. Ventetider forekommer ofte på kundens område, da chaufføren skal vente før lastning eller losning af varerne.

Trend 5: Succesfulde transportselskaber bliver stadig mere og mere data-driven

Transportvirksomheder er på vej mod endnu mere omfattet digitalisering. Vilkår som Big Data, AI (Artificial Intelligence) og IoT (Internet of Things) bliver mere almindelige i branchen.

Download brochurer, produktblade eller billeder