Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

Definer virksomhedens aktuelle og fremtidige behov, inden du vælger et system!

IT-strategi

Hvad er virksomhedens nuværende og fremtidige behov?

For at sikre at projektet bliver en succes er det vigtigt at fastlægge behovene. Klippe-klistre den nuværende løsning eller brug af en standard software kan være frustrerende. Nu hvor du takket være analysefasen forstår hvordan jeres organisation fungerer, kan du formalisere virksomhedens behov mere præcist. Husk, at det er din løsning der skal tilpasse sig virksomheden og ikke omvendt. Hvilke oplysninger har de transportansvarlige og chaufførerne brug for? Hvilke funktioner kræves der? Er du overvældet med data? Vil en af jeres kunder have, at I bruger hans program?

Definiera företagets behov för val av system för fleet mangement

Overvej muligheden for at integrere flådestyringssystemet med jeres andre it-løsninger. Prioriteten skal være at forenkle jeres værktøjer og optimere logistikprocesserne. Målet er at undgå duplikering eller manuel genindtastning i størst muligt omfang, at dele adgang og at tillade intelligent brug af information.

"En kunde fandt, at hans flådestyringssystem ikke var tilpasset til hans forretning. Opgaverne sendt til chaufførerne var ufuldstændige og krævede, at transportansvarlige færdiggjorde dem telefonisk. Af denne grund havde medarbejderne overhovedet ingen tillid til systemet. Kilden til problemet var en dårlig fastlæggelse af hans behov. Brug af en standardløsning har gjort hverdagen for hans transportansvarlige mere kompleks. Svaret på hans problem var yderst simpelt: transportstyringssystemet tilpassede sig til opgaven. I dag bruger transportledere kun telefonen i nødstilfælde, og alle oplysningerne er koncentreret i TMS-systemet, hvilket sikrer ro og effektivitet for hele teamet."

Thor-Inge Bendixen, projektleder fra Vehco

TÆNK OVER UDVIKLINGER I FREMTIDEN

Vær altid på forkant med de ændringer, som din virksomhed vil opleve i de kommende år. Tror du, I vil have brug for at scanne dokumenter om 1 eller 2 år? Det kan definere valget af udstyr. Vil I gerne kunne tage skærmene ud af bilerne? Så vælg en mobil løsning. Er målet, at jeres flådestyringssystem bliver katalysator for en anden løsning? En tablet vil give jer mulighed for at installere andre applikationer fremtiden (som fx en eCMR-løsning

Download brochurer, produktblade eller billeder