Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

Informer chaufførerne, og få deres støtte til projektet

IT-strategi
Transport og IT

OPLYS ANDRE INTERESSANTER OG FÅ DEM MED

Implementeringen af en flådestyringssystem påvirker størstedelen af virksomhedens funktioner, især hvis der implementeres et komplet FMS. Chaufførernes og transportledernes hverdag ændres, men ændring af informationsstrømme og indsamlede data har også indflydelse på lønafdelingen, værkstedet, ledelseskontrollen og salgsafdelingen. Ved at involvere og informere alle disse personer fra projektets start, får de mulighed for at hjælpe ændringen på vej.


GOD KOMMUNIKATION

Hold organisationen informeret på en gennemsigtig måde. Forklar målene, de forventede fordele og den generelle planlægning af installationen. Altså ingen overraskelser. Alle bør kende til det. Forvent noget modstand i starten, fordi medarbejdere generelt ser forandring som en trussel. Det at informere dem fyldestgørende i starten af projektet hjælper med at begrænse denne modstand mod forandring.

Prioritera kommunikationen vid projekt för fleet management

Prioritere kommunikation ved flådeforvaltningsprojekter!

HJÆLP CHAUFFØRERNE MED ÆNDRINGEN

Især for chauffører virker løsningen påtrængende. Overtrædelser og omveje skal være berettigede, de overvåges i realtid og skal være ansvarlige for deres aktiviteter. Men snart vil de være i stand til at sætte pris på den opnåede autonomi (ikke flere unødvendige opringninger fra transportledelsen), de nye tjenester, de har til rådighed (tidsstyring, hjælp til ECO-Driving, information om opgaver digitalt, hurtige meddelelser, hjælp til køre- og hviletid, navigation direkte på berøringsskærm) og deres nye ansvar. Et flådestyringssystem kan være en fantastisk hjælp til at øge værdien af chaufførens job. De skal nu rapportere i realtid og deres forretningsevner fremhæves. Nogle vil for eksempel tage sig tid til at indtaste de rigtige forbrugstal, mens andre ikke vil. Igen er god kommunikation afgørende. Hvis du forventer
noget fra dem, så forklar årsagen til indsamling af disse data. Generelt vil det gøre resultatet bedre.

Ett system för fleet management kan vara en bra hävstång för att förbättra statusen och värdet av förarnas jobb

Et flådestyringssystem kan være en god løftestang for at forbedre status og værdi af førerens job

Virksomheder starter ofte en udrulning med nogle få referencechauffører, som så derefter kan hjælpe deres kollegaer med at bruge systemet og forklare udfordringerne ved en flådestyringsløsning. Denne nøglerolle, som benchmark for andre chauffører og en partner i virksomhedens handlinger, bidrager ofte til løsningens succes

Involvér chaufførerne

 

ENGAGÉR LEDELSEN

Støtte og engagement fra den øverste ledelse og ledere er også afgørende for projektets succes. De skal være involveret i projektet for at sikre, at det er i overensstemmelse med virksomhedens strategi, for at støtte det og garantere støtte fra medarbejderne. Ledelsens inddragelse gør det muligt at gøre det til et reelt forretningsprojekt, og for at få det accepteret hurtigere internt. Ledelsesstøtte og opfølgning er også vigtige, når det gælder brugerens første skridt mod at gøre det til et hverdagsværktøj.

.

Download brochurer, produktblade eller billeder