Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

Trend 1, 2018: FMS ses som standard af førende transportselskaber

IT-strategi

De fleste mellemstore og store transportvirksomheder ser FMS som et naturligt værktøj for at fungere effektivt. Der er flere grunde til dette. For det første har telematikløsninger udviklet sig til en vigtig konkurrencefordel. Ikke at have investeret i FMS kan medføre tab af indtægter eller højere driftsomkostninger end konkurrenter.

En anden faktor, der bidrager til tendensen, er det fortsatte fokus på miljøet – at kunne reducere unødvendig negativ miljøpåvirkning. De virksomheder, der i dag bruger FMS, er også begyndt at indse vigtigheden af at vælge det rigtige system.Da antallet af løsninger er vokset, er det blevet mere vigtigt at vælge et system, der passer til virksomheden baseret på dens funktionelle krav, brugbarhed, skalerbarhed, OEM-brand uafhængighed, åbenhed og mulighed for integration til andre systemer.

FMS er blevet en naturlig del af mange transportvirksomheders værktøjer, fordi det gør en stor forskel og giver et hurtigt afkast på investeringen. Spørgsmålet er normalt ikke, om du har FMS, spørgsmålet er hvilket system der kan give din virksomhed den største konkurrencefordel.

De virksomheder, der har valgt det rigtige system, og med succes integreret det med deres forretningsprocesser og andre systemer, viser ofte den bedste lønsomhed.

 

I løbet af årene 2016 og 2017 voksede FMS-industrien i både markedsværdi og antal køretøjer udstyret med FMS og ifølge eksperter vil branchens værdi, fortsætte med at stige de kommende år. Ifølge forskningsfirmaet Berg Insight vil penetration rate af FMS, dvs. andelen af køretøjer med FMS, fordobles frem til 2021. Jo flere køretøjer der indgår i flåden, desto større er andelen af virksomheder, der i dag bruger FMS.

For virksomheder med mellemstore flåder (50-100 køretøjer) og virksomheder med store flåder (> 100 køretøjer) bruger flertallet FMS i dag. Denne stigning indikerer, at flere virksomheder begynder at forstå betydningen af at implementere FMS i deres daglige operationer. De virksomheder, der allerede anvender FMS, bruger de positive fordele til at øge deres konkurrencemæssige forspring. For dem, der ikke allerede har et system, er det vigtigt at undersøge, om det er tid til at investere i et FMS.

 

 

Download brochurer, produktblade eller billeder