Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Inspiration til
effektiv transport

Nyheder, trends og erfaringer med IT og transporter med Vehcos udstyr

Webinar on-demand

Hvordan man gennemfører et succesfuldt flådestyrtingsprojekt?

Klik her!

Whitepapers

GØR DIT FLÅDESTYRINGSPROJEKT TIL EN SUCCES

11 tips til at implementere en flådestyringsløsning

Et flådestyringssystem er hjertet i ethver transportvirksomheds arbejdsgang, og det er et fantastisk værktøj til at forbedre produktivitet, organisationen og rentabilitet på. Men implementeringen af en sådan type løsning kan nogle gange være kompleks. Først og fremmest fordi det handler om at ændre medarbejderes vaner og arbejdsgange.

Modstand mod forandring er almindeligt, og det er afgørende at få medarbejderne til at acceptere at ændringerne er for at sikre, at investeringen hurtigt tjenes hjem. Projektets tekniske og fragmenterede karakter i køretøjerne og inden for virksomheden komplicere tilgangen yderliger.

Formålet med denne hvidbog er at give dig nøglerne til på perfekt vis at håndtere dit flådestyringsprojekt og optimere afkastet af din investering. Vi har samlet 11 tips baseret på erfaringerne fra vores teams og FMS-brugere, der vil hjælpe dig med at gøre dit projekt til en succes.

Download document

Please enter your information to download this document

Reducer ventetid ved læsning og losning

Mange transportvirksomheder oplever at ventetider, er dyre både hvad angår penge og tid. Ventetider forekommer ofte på kundens
område, da chaufføren skal vente før lastning eller losning af varerne. Selvom hver ventetid ikke altid udgør lang tid i sg selv, akkumuleres
den samlede ventetid, hvilket på sigt koster mange penge. For de fleste transportvirksomheder er det en indirekte omkostning, der er svært
at få fuld dækning for, når kunden faktureres. Derfor er dette et oplagt område til at spare tid og penge. I denne e-bog vil vi forklare, hvordan man effektivt kan måle og reducere unødvendige ventetider, der er almindelige i branchen. Vi vil ikke kun beskrive hvordan telematik og Flådestyrings Systemer kan bruges til at identificere og reducere ventetid, men også sætte fokus på andre aspekter af problemet.

Download document

Please enter your information to download this document

5 trends i Fleet Management for 2018 og i fremtiden

Udviklingen inden for FMS går stærkt, og det giver løbende nye muligheder. FMS er tæt forbundet med den teknologiske udvikling, og bilindustrien er i øjeblikket i en meget spændende fase.

Digitalisering har foregået i et stykke tid, og nye begreber som Big Data, Al (Artificial Intelligence) og IoT (Internet of Things) begynder at blive udforsket yderligere i praksis. For dem, der arbejder

indenfor transport og logistik, kan det være svært at holde sig opdateret om alle nye tendenser og teknologier. Denne e-bog er skabt til dem, der vil vide mere om nogle af de vigtigste tendenser inden for FMS og mobilitet. At følge med i den industrielle udvikling er vigtig for mange virksomheder, da nye løsninger ofte kan forenkle arbejde og være med til at strømline  operationer. I denne artikel præsenterer vi fem vigtige tendenser inden for FMS 2018 og i fremtiden.

Download document

Please enter your information to download this document

Download brochurer, produktblade eller billeder