Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Automatisk udlæsning og arkivering af tachofiler

rtd_en_2019.pdf

Please enter your information to download this document

Filer bliver automatisk udlæst fra tachografen
Få adgang til filerne fra chaufførkort en gang i døgnet
Analysér tachograf filer via et web portal
Adgang til mere end 30 rapporter for opfølgning af køretøjs- og chaufførdata
Ingen stop af køretøjer, udlæsning sker automatisk - også imens køretøjet er i gang
Ingen tidskrævende manuel download
Firmakort hosted hos Vehco - 24 timers tilgængelighed
Let adgang til en web-portal for komplet analyse af de 3 juridiske filer (ekstraudstyr)
Automatisk process for udlæsning af bilens og chaufførens tachograf filer og nem overholdelse af lovgivningen

Transportvirksomheder med lastbil flåder er forpligtiget til at opbevare tachograf data i 12 mdr. samt at kontrollere, om chaufføren overholder den lovpligtige køre-/hviletid. Med Vehcos tacho download løsning kan du optimere processen for udlæsning og arkivering af tachograf filerne fra bil og chauffrøer. Forpligtigelsen til regelmæssigt at udlæse og arkivere ddd filer vil således ikke længere være en tidskrævende opgave og forstyrrelse i den daglige drift. Processen er 100 % automatiseret, og dine køretøjer skal ikke tages ud af drift for at få udlæst disse data. 

Hvordan virker Remote Tacho Download?

Dit virksomheds kort vil blive sat i en server hos Vehco og igennem flådestyringssytemet være forbundet til dine køretøjer, hvorved tachograferne kan udlæses automatisk. Vehcos onboard computer henter data fra tachografen og sender dem til serveren - helt automatisk.

Køretøjets og chaufførens data vil regelmæssig blive udlæst, chaufførens data hentes, når systemet genkender chaufførkortet som er sat i tachografen. 

Følg intervallerne for tachografens udlæsning (RTD) 

I din Webofflice på kontoret kan du følge med i, hvornår køretøjer/chaufførkort er udlæst, her kan du ligeledes holde øje med, om du har et ikke genkendt chaufførkort i systemet (en chauffør der endnu ikke er oprettet i systemet e.l.).

 

Vehco Play 
Kompatibilitet 
Vehco Connect
Vehco Onboard

Remote Tacho Download er en løsning til automatisering af udlænsing af tachograf filer. Data fra den digitale tachograf og chaufførkort bliver udlæst og arkiveret. Det er et lovkrav, at disse data bliver udlæst mindst hver 21. dag per chaufførkort og mindst en gang hver 3. måned per tachograf. For at udlæse disse data skal man bruge en bestemt udlæsningsnøgle. En automatisk Remote Tacho Download som Vehcos løsning afløser dette manuelle arbejde. 

Download brochurer, produktblade eller billeder