Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Overvågning af temperaturen i jeres trailere

vehco_asset_light_dk.pdf

Please enter your information to download this document

vehco_asset_pro_sensors_201701_dk_hd.pdf

Please enter your information to download this document

Vis temperaturen i realtid for alle dine trailere
Overvågning af temperatur af chauffør i førerhuset
Temperaturrapporter til kunder i tilfælde af uenigheder eller tvivl om temperaturen under transport
Tilgå data fra kølemaskinen - temperaturer og set points
Få alarmer direkte i din webportal for hurtigt at kunne reagere i tilfælde af fejl
Konstant temperaturovervågning for at opretholde kølekæden i kølerummet på lastbil eller en køletrailer.

Transportvirksomheder der beskæftiger sig med transport af kølevarer skal have redskaber for overvågning og dokumentation af følsomme varer for at kunne forsyne sine kunder med konkrete og stabile data for en ubrudt kølekæde. 

Hvordan overvåger jeg mine varer?

Vehco Asset Pro er et stykke hardware der kan forbindes med 3. parts installationer, inklusiv kølemaksinen i traileren eller temperatursensorer. Temperaturen bliver registreret og sendt til et web portal med alle de nødvendige inforamtioner vedr. temperaturen under transporten. 

Permanent overvågning af temperaturen i traileren

Du kan overvåge temperaturen i dine trailere i realtid.  Definér max. og min. temperatur standarder for transporten. Du vil således modtage en alarm, hvis temperaturen afviger fra indstillingerne. På den måde kan der reageres omgående ved afvigelser af den ønskede temperatur, og skadet gods kan undgåes. 

Pålidelige temperaturrapporter til dine kunder 

Temperaturen i dine trailere bliver løbende registreret og arkiveret. I tilfælde af uenighed, kan du meget nemt producere en temperaturrapport med historiske temperaturer som dokumentation. 

Information om kølemaskinen

Vehco Asset Pro giver dig ligeledes mulighed for kontrol af kølemaskinens setpoints (ThermoKing eller Carrier) og for modtagelse af alarmer. 

Temperaturovervågning for chauffører (mulighed)

Lad chaufføren følge temperaturen af varene på sin skærm i førerkabinen. Denne funktion giver chaufføren mulighed for at følge temperaturens udvikling i et interval af 5 min. for alle enheder forbundet med Asset Pro via Vehco Mobile eller Vehoc Vision. Denne mulighed gør det nemt for chaufføren at reagere omgående ved afvigelser af temperaturen, og inden godset bliver ødelagt. Dette modul giver chaufføren det fulde overblick over temperaruter. 

 

Vehco Play 
Kompatibilitet 
Vehco Asset Pro

Hvad er temperaturovervågning?
Der er krav fra myndighedernes side om etablering af temperaturlogs på kølemaskiner for at kunne overvåge temperaturen på følsomt gods og for at kunne spore, om temperaturen har været korrekt i hele transportperioden - ikke mindst for at kunne placere et ansvar ved eventuelle afvigelser (hvad skete der, og hvem er ansvarlig). Standarden er EN 12830: 1999. 

Temperaturovervågning kræver 2 (nogle gange flere) temperatursensorer per enhed. En sensor måler indblæsningsluftens temperatur (hvilken temperatur har den luft der tilføres rummet med det følsomme gods), og en sensor for udblæsningsluften (hvor meget får godset temperaturen til at stige/falde?). Sensorene er forbundet med en logger/onboard computer som samler temperaturene og sender dem til en central server. Temperaturen kan således overvåges i realtid, via rapporter og i nogle tilfælde af chaufføren (hvis der forefindes en app som tilbyder temperaturovervågning i førerkabinens skærm).

Dette betyder, at et transportfirma kan vise, at godset har været igennem en ubrudt kølekæde under hele turen. 

Download brochurer, produktblade eller billeder