Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vehco eco-driving - forbedret kørselsafdfærd

ecodriving_dk.pdf

Please enter your information to download this document

Alle tal er relative og præsenteres i % for at gøre det fair og nemt for chaufførerne
En fair måde at sammenligne kørselsadfærd
Mulighed for rapporter
Realtids feedback på skærmen øger chaufførens opmærksomhed på hans præstation og guider ham i retning af bedre kørselsadfærd
Reduceret administration til brændstofovervågning
Seks parametre overvåges: Overhastighed, tomgang, Udrulning, Coasting, Spildt energi og hårde opbremsninger
Opfølgning af kørselsadfærd er mere retvisende end at måle forbrug!

Vores Eco-drivning service giver dig mulighed for at reducere din flådes brændstofforbrug, spare penge, reducere slid, emmision og øger sikker kørsel. Vehco eco-drivning index er baseret på 6 parametre: 

- Tomgang

- Overhastighed

- Bremsning

- Hård opbremsning

- Udrulning

- Costing

 Disse parametre er uafhængige af køretøjet og vejbeskaffenhed og guider chaufføren ved hjælp af en intuitiv brugeroverflade på en skærm/tablet der er forbundet til en onboard computer fra Vehco. 

Kørsel der sparer brændstof og skåner miljøet

Vores eco-driving system opfordrer chaufføren til en bedre kørestil. Dette fører automatisk til brænstofbesparelse. Ofte ses det, at besparelsen på brændstof kan opnåes helt op til 12 %, når eco-driving programmet er implementeret. For at have succes med modulet er et klart mål fra ledelsen en forudsætning for, at der kan gennemføres et projekt med eco-driving i samarbejde med chaufføren. 

Dashboard med eco-driving index

For nemt at kunne følge med i den enkelte chaufførs kørselsadfærd, er parametrene kombineret i et index. Hver virksomhed kan selv definere punkterne efter relevans og ønske om forbedring. Indexed bliver præsenteret i et dashboard i systemets Weboffice system hvor man kan se den enekte chaufferø samt en samlet score. Både chauffører og kontorpersonale kan indrettes til at modtage dahsboardet via e-mail (f. eks. per uge eller per måned).

Vehco Eco-Driving Challenge

Vehcos eco-driving konkurrence er blevet populær, og flere og flere virksomheder har meldt sig til. Læs mere her

Vehco Play 
Kompatibilitet 
Vehco Mobile sammen med Vehco Connect
Vehco Connect
Vehco Onboard

Eco-driving er i tidens ånd og reducerer brændstofforbrug og reducerer CO2 udledning. For de kunder, der har fokuseret på eco-driving, har besparesle af brændstoff og CO2 udledning ofte være omkring 7 - 12 %. Det betyder en ret høj ROI ("return of investment"). Der er forskellige typer eco-drivning. I det fleste tilfælde måles og påvirkes kørselsadfærd. Dette gør det muligt at følge op på chaufførens adfærd  på en fair måde, idet der også er faktorer, som chaufføren ikke har indflydelse på, såsom vejbeskaffenhed, køretøjstype, lastens art, vejrforhold osv. Eksempler for, hvilke parametre der anvendes i indexet er tomgang, overhastighed, kraftig opbremsning, udruldning, coasting mv. 

Download brochurer, produktblade eller billeder