Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vehco Connect

vehco_connect_dk.pdf

Please enter your information to download this document

Forbinder køretøjet med kontoret
Muliggør køretøjsmoduler som f.eks. eco-driving, køre-og hviletid og tacho download
Mulighed for at lade løsningen “vokse” ved at tilføje en mobil skærm (via Bluetooth) eller en fast skærm (via kabel)
Kan tilkobles smartphones/tablets via Bluetooth
Black boks løsning (autonom) med GPS og GSM-modem med roaming i op til 32 lande
Automatisk login (kræver præregistreret/ kortlagt førerkort)
Tilsluttes til køretøjets FMS/CAN og tachograf
Aktiverer køretøjsmoduler såsom eco-driving, køre- og hviletider og tacho download
Mulighed for at tilføje en mobilskærm (via Bluetooth) eller fast skærm (via kabel)
Effektiv online/offline-kapacitet (buffer data hvis offline)
Alle data vises i Web Office via et kort med all nøglefunktioner tilgængelige kun et klik væk
En løsning, hvor vores black boks indsamler oplysninger i køretøjet, og gør dem tilgængelige for disponenten i Weboffice og for chaufførerne i deres smartphones / tablets gennem Vehco Mobile (app - ekstraudstyr).

Vehco Connect kan tilsluttes i alle typer køretøjer, og tilbyder opsamling og transmission af alle relevante data. Dette giver disponenter og flådeansvarlige fuld kontrol over deres køretøjer. Med Vehco Connect i bilen øges mulighederne for at optimere virksomhedens tranportaktiviteter.

Den onboard computer opsamler data fra køretøjet og chaufføren og sender dem videre til Vehco’s webbaserede kontor system Vehco Weboffice. Chaufførerne kan få adgang til data fra flere forskellige enheder, såsom smartphones, tablets, eller Vehco helt nye Vehco Vision fastmonterede monitor i køretøjet. Derfor har både disponenter og chauffører adgang til alle relevante data, såsom positioner, Brændstofforbrug, Køre hviletid , aktiviteter samt mange andre funktioner. Vehco Connect kan endvidere anvendes som Black box til opsamling af data uden kommunikation med chaufføren.

Den 5 generation af onboard computeren understøtter fra 6 til 36 volt, hvilket gør muligt at installere den I flere typer af køretøjer (Lastbiler, Varebiler, Personbiler). Den Nye Vehco Connect er bygget på en ny og smart arkitektur, der gør det lettere at administrere og sende diagnose data, for at reducere omkostninger, og øge den overordnede kvalitet.

Vehco Connect tilbyder de samme funktioner som de tidligere generationer af Onboard computere, men med den nye arkitektur vil der i fremtiden komme nye funktioner med bedre design og øget bruger venlighed.

 

 

Vehco Play Demo 
Vehco Connect gør det nemt for os at samle nøgleinformationer fra vores lastbiler. Løsningen hjælper os med at få 100% kontrol over køretøjerne og over køre- og hviletiderne.
LARS LARSSON, TRANSPORT MANAGER
Kompatibilitet 
Vehco Mobile i smartphones/tablets
Vehco Vision (fast skærm)

Vehco Connect Light

vehco_connect_light_dk.pdf

Please enter your information to download this document

Positionering og overvågning
Relativ kilometerstand
Geofencing
Rapporter
Chaufførs log

Vehco Connect Lihgt er en fleksibel løsning til virksomheder med LCVs , der ønsker at indsamle aktuelle data for at følge deres køretøjer og have mulighed for overvågning af alle faktorer, der påvirker deres forretning. Denne løsning er nemt at installere efter princippet – plug in and drive.

Man forbinder en OBDII dongle direkte med OBDII forbindelsen i køretøjet, og installationen er klar.

Vehco Connect Light giver virksomheden overblik over deres køretøjer som f. eks. position og data på et kort. Der leveres nemme redskaber til oprettelse af rapporter og analyser i brugerportalen Weboffice, som støtter disponenter/kontorpersonale i overvågningen af vigtige faktorer som f.eks. start-/stoprapporter, ankomst- og starttider af prædefinerede områder samt informationer om kilometerstand af det enkelte køretøj.

OBD II enheden kan sende følgende oplysninger til Vehcos Weboffice:

  • GPS position af køretøjet
  • Start-/stoptider
  • Start-/ankomsttider af prædefinerede områder ved hjælp af notifikationer/alarmer
  • Kilometerstand af køretøjet – beregnes via GPS

Kilometertallet af køretøjet angives i forhold til første installation af enheden, og dette har en nøjagtighed på ca. +/- 3 % af kilometertælleren i køretøjet.

De oplysninger, der er indsamlet over OBD II enheden er tilgængelige på Webofficeportalen. Derud over er alle andre ressourcer, der måtte forefindes i virksomheden, synlige i portalen:

  •  LKW (lastbiler)
  • Chaufører (App)
  • Assets (trailere, containere o.l.)
  • LCV (Light Commercial Vehicle)

Disponenten, ledelsen og øvrigt kontorpersonale kan dermed have en centraliseret platform til administration af alle eksisterende ressourcer i virksomheden. 

Download brochurer, produktblade eller billeder