Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Nyheder

07 okt 2019
  • Begivenheder

Vehco Danmark Kundekonference den 12. november 2019 på BEST WESTERN Kryb I Ly i Fredericia

Deltag i Vehco Danmark Kundekonference 2019 den 12. november

27 sep 2019
  • Begivenheder

Vehco bakker op om klimastrejken – FRIDAYS FOR FUTURE

En af vore største missioner er at hjælpe vores kunder med at reducere CO2 udslippet mest muligt. Vi har f. eks. udviklet IT-redskaber til optimering af miljøvenlig kørsel og vejledning til chauffører via vores Eco-driving modul. Internt i vores organisation har vi opfordret vores medarbejdere i at være en del af klimastrejken.  På billederne ses forskellige medarbejdere fra vores Vehco-kontorer samlet for at klimastrejke.

02 sep 2019

Vehco overtager Polens førende leverandør af Fleet management-systemer for at styrke sin europæiske tilstedeværelse

Göteborg, 2 sept, 2019: I dag har Vehco overtaget firmaet frameLOGIC, en ledende udbyder af cloud-baserede løsninger indenfor flådestyring. Med denne overtagelse styrker Vehco sin position i Polen, og vi tager endnu et skridt i vores strategi om at blive den ledende udbyder af flådestyring i Europa.

02 sep 2019

Vehco acquires Poland’s leading Fleet Management company, frameLOGIC, to strengthen its European footprint

Göteborg, Sept 2, 2019: Vehco acquires Poland’s leading Fleet Management company, frameLOGIC, to strengthen its European footprint. Through the acquisition, Vehco strengthens its position in Poland, and further realizes its strategy of becoming the leading provider of Fleet Management and Transport Management Systems in Europe.

22 mar 2019
  • Begivenheder

En god dag for Vehco på Transport 2019 i Herning!

En god dag for Vehco på Transport 2019 i Herning.

Der var rigtig mange besøgende på Vehco standen på årets transportmesse!

20 mar 2019
  • Begivenheder

Velkommen til Vehco på Transport 2019 i Herning!

Velkommen til Vehco på Transport 2019 i Herning. Igen i år vil vi præsentere nye produkter og løsninger på messen.

24 aug 2018
  • Forretning

Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Göteborg, Sverige, d. 20. august 2018. Vehco, en af de største pan-europæiske udbydere af flådestyringssystemer, styrker sin position i Europa gennem den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, den førende hollandske udbyder af flådestyring. Med overtagelsen udvider Vehco den installerede base af tilsluttede enheder betydeligt og bliver den førende leverandør af systemer til flådestyring af tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa.

22 maj 2018
  • Begivenheder
  • Corporate

VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018. Med den nye ejer har Vehco nu strukturen og den finansielle styrke til at blive den største leverandør af fleet management systemer  i Europa til tunge erhvervskøretøjer (HCV). 

23 feb 2018
  • Begivenheder

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1.850 tons

I marts 2017 inviterede Vehco sine kunder til "Vehco Eco-Driving konkurrence 2017". Konkurrencen var en stor succes, hvor omkring 50 virksomheder med ca. 7600 chauffører og 3500 køretøjer deltog. Vehco’s beregninger viser en reduktion af CO2-udledning på ca. 1850 tons og en besparelselse på brændstofforbruget med ca. 700 100 liter diesel for de konkurrerende virksomheder.

19 dec 2017
  • Begivenheder

Vores julegave til jer i år, er at hjælpe familier i nød i Zambia.

Vehco har doneret penge til virksomheden TRINE som finansierer projekter indenfor solenergi, i områder af verden, hvor mennesker lever helt uden elektricitet. Vi håber at i støtter op om vores engagement for at skabe en grønnere verden.

Sider

Download brochurer, produktblade eller billeder