Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Nyheder

24 aug 2018
  • Forretning

Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Göteborg, Sverige, d. 20. august 2018. Vehco, en af de største pan-europæiske udbydere af flådestyringssystemer, styrker sin position i Europa gennem den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, den førende hollandske udbyder af flådestyring. Med overtagelsen udvider Vehco den installerede base af tilsluttede enheder betydeligt og bliver den førende leverandør af systemer til flådestyring af tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa.

22 maj 2018
  • Begivenheder
  • Corporate

VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018. Med den nye ejer har Vehco nu strukturen og den finansielle styrke til at blive den største leverandør af fleet management systemer  i Europa til tunge erhvervskøretøjer (HCV). 

23 feb 2018
  • Begivenheder

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1.850 tons

I marts 2017 inviterede Vehco sine kunder til "Vehco Eco-Driving konkurrence 2017". Konkurrencen var en stor succes, hvor omkring 50 virksomheder med ca. 7600 chauffører og 3500 køretøjer deltog. Vehco’s beregninger viser en reduktion af CO2-udledning på ca. 1850 tons og en besparelselse på brændstofforbruget med ca. 700 100 liter diesel for de konkurrerende virksomheder.

19 dec 2017
  • Begivenheder

Vores julegave til jer i år, er at hjælpe familier i nød i Zambia.

Vehco har doneret penge til virksomheden TRINE som finansierer projekter indenfor solenergi, i områder af verden, hvor mennesker lever helt uden elektricitet. Vi håber at i støtter op om vores engagement for at skabe en grønnere verden.

21 nov 2017
  • Forretning

AB Catering og Vehco - Arbejdsmiljøet er forbedret og vi sparer brændstof med et system!

"We just worked smarter, not harder! fortæller Allan Hvidberg, logistik manager hos AB Catering. Læs hele interviewet og få mere information om, hvordan AB Catering har forbedret deres arbejdsmiljø samt den daglige drift med systemet fra Vehco.

21 jun 2017
  • Produkter

Få fuld control over din flåde, med Vehco’s nye “grønne” onboard computer, Vehco Connect

Vehco lancerer nu 5 generation af onboard computeren Vehco Connect til brug i last og personbiler. Vehco Connect kan tilsluttes i alle typer køretøjer, og tilbyder opsamling og transmission af alle relevante data. Dette giver disponenter og flådeansvarlige fuld kontrol over deres køretøjer. Med Vehco Connect i bilen øges mulighederne for at optimere virksomhedens transportaktiviteter.

16 jun 2017
  • Produkter

Vehco lancerer “flådestyring a la carte"

Vehco Group præsenterer nu et nyt koncept for flådestyring ”a la carte” Det giver vores kunder mulighed for at tilpasse og designe et helt individuelt system der passer til deres behov.

22 mar 2017

PRESS RELEASE - Lancering af Vehco 5 - Tusindevis af chauffører deltager i Vehco’s internationale ECO drive udfordring ved lanceringen af Vehco 5

Ved lanceringen af Vecho’s 5. generation flådestyringssystem er kunderne inviteret til at deltage I en global ECO drive konkurrence. Konkurrencen er baseret på den nye Eco-Driving Indeks, hvor alle kunder og deres chauffører bliver sammelignet på samme grundlag. Indekset styrker – kombineret med en hel ny brugerflade – både chauffører og kontorpersonale. Dette er de to vigtigte funktioner i den nye Vehco 5 generation af flådestyring.

20 mar 2017
  • Begivenheder

Vehco A/S på Transportmessen 2017 i Herning

Kom og mød Vehco på transport 2017 messen i Herning messecenter.

Vi står klar til at vise dig alle vores nyheder fra Torsdag den 23 marts, hvor vi byder på en lille forfriskning hvis du kigger forbi vores stand nummer 7224 i Hal J2

Vi har mange spændende nyheder med til jer, blandt andet

Vehco 5, den opdaterede kontor klient
ECO drive indeks
og andre spændende ting som vi glæder os til at vise jer.

17 feb 2017
  • Begivenheder

AHOLA TRANSPORT FORTSÆTTER DERES INVESTERINGER I MILJØ OG TRAFIK SIKKERHED SAMMEN MED VEHCO

Transport og logistic gruppen OY Ahola Transport, investerer nu I yderligere 150 flådestyringssystemer fra Vehco. Fokus områderne er fortsat, brændstofbesparelser, reducering af forurening samt øge trafiksikkerheden.

Sider

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.