Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Om os - hvem er vi?

Fejlmeddelelse

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1189 of /home/vehcogro/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vehco er en førende europæisk leverandør af flådestyringssystemer og en del af AddSecure (se nedenfor). Vores kerneforretning er at levere flådestyringssystemer til tunge og lette erhvervskøretøjer. I Vehco værdsætter vi et tæt samarbejde med vores kunder, og for at kunne yde personlig service og support, er vi fysisk repræsenteret i alle de lande, hvor vores kunder er. Virksomheden har kontorer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Spanien, Holland, Belgien, Polen og Frankrig. Vi stræber efter en god og tæt kontakt med vore kunder i det respektive, lokale sprog. Rådgivning og distribution af Vehcos produkter sker igennem dedikerede salgsmedarbejdere og partnere i Europa.

Nøgletal:

  • 2000 kunder i Europa
  • 100 000 køretøjer med vores udstyr
  • 250 medarbejdere
  • 32 millioner € i omsætning
  • 17% af omsætningen investeres i udvikling

 

Om AddSecure

AddSecure er en førende europæisk leverandør af sikring i forbindelse med kritisk kommunikation. Virksomheden forsyner over 100 000 kunder og partnere i hele Europa med løsninger til en sikker kommunikation og deres liv reddende applikationer. Det redder liv, sikrer ejendom samt vitale og sociale funktioner og hjælper virksomheder til en problemfri drift. AddSecure servicerer kunder i sikkerhedsbranchen, inden for bygningssikkerhed og automatisering, inden for digital pleje, i transport og logistik, forsyningsselskaber med mere. Kunderne forsynes med løsninger inden for Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue og Smart Transport. Virksomheden blev grundlagt i starten af 70erne og har I dag mere end 550 ansatte i 12 lande. AddSecure har hovedkontor I Sverige og lokale afdelinger og et netværk af distributører I hele Europa. AddSecure’s ejere med aktiemajoriteten er Castik Capital, en europæisk privatfond  med en langsigtet tilgang til værdiskabelse; den blev grundlagt i 2014.

For yderligere information, besøg det relevante website på www.addsecure.com , www.addsecure.se, www.addsecure.no, www.addsecure.fi og www.addsecure.de.

Download brochurer, produktblade eller billeder