Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Om os - hvem er vi?

Vehco er en førende europæisk leverandør af Fleet Management Systems (FMS) og transportstyringssystem, og en del af AddSecure (se nedenfor). Vores kerneforretning er at levere flådestyringssystemer til tunge og lette erhvervskøretøjer. I Vehco værdsætter vi et tæt samarbejde med vores kunder, og for at kunne yde personlig service og support, er vi fysisk repræsenteret i alle de lande, hvor vores kunder er. Virksomheden har kontorer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Polen og Frankrig. Vi stræber efter en god og tæt kontakt med vore kunder i det respektive, lokale sprog. Rådgivning og distribution af Vehcos produkter sker igennem dedikerede salgsmedarbejdere og partnere i Europa.

Nøgletal:

  • 2000 kunder i Europa
  • 100 000 køretøjer med vores udstyr
  • 250 medarbejdere
  • 32 millioner € i omsætning
  • 17% af omsætningen investeres i udvikling

 

Om AddSecure

AddSecure er en førende europæisk aktør inden for sikring af kritisk kommunikation. Vi leverer sikre kommunikationsløsninger inden for overvågede alarmer med kompliceredt IoT kommunikation til over 50.000 kunder og partnere i Europa.Vi har leveret knap 400.000 forbindelser og en million enheder.

Vores løsninger – som hjælper med at redde liv, beskytte ejendom og sikre vitale, samfundsmæssige funktioner – er fleksible, nemt at installere og hjælper med at øge kundens konkurrenceevne.

Virksomheden blev grundlagt i starten af 70’erne og har i dag omkring 300 personer ansat. AddSecure har hovedkontor i Sverige og regionale filialer såvel som et netværk af distributører i Europa.

AddSecure ejes af Abry Partners, en privat amerikansk fond som blev etableret i 1989 mit hovedkontor i Boston, USA. Abry Partners er en af de mest succesfulde private fonde med egenkapital; siden dens etablering har den gennemført over 550 transaktioner til en værdi af over 61 milliarder US dollars.

For yderligere information, besøg det relevante website på www.addsecure.com , www.addsecure.se, www.addsecure.no, www.addsecure.fi og www.addsecure.de.

Files 
brochure_vehco_201701_dk_ld.pdf

Please enter your information to download this document

Download brochurer, produktblade eller billeder