Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Få fuld control over din flåde, med Vehco’s nye “grønne” onboard computer, Vehco Connect

Gøteborg,Sverige (21.Juni, 2017). Vehco Connect opsamler data fra køretøjet og chaufføren og sender dem videre til Vehco’s webbaserede kontor system Vehco Weboffice. Chaufførerne kan få adgang til data fra flere forskellige enheder, såsom smartphones, tablets, eller Vehco helt nye Vehco Vision fastmonterede monitor i køretøjet. Derfor har både disponenter og chauffører adgang til alle relevante data, såsom positioner, Brændstofforbrug, Køre hviletid , aktiviteter samt mange andre funktioner. Vehco Connect kan endvidere anvendes som Black box til opsamling af data uden kommunikation med chaufføren.

Vehco Connect understøtter fra 6 til 36 volt, hvilket gør muligt at installere den I flere typer af køretøjer (Lastbiler, Varebiler, Personbiler).

Funktioner til rådighed med Vehco Connect:

  • Postioniering, tracking, geofence
  • ECO driving
  • Køre hvile tider
  • Remote Tacho Download
  • Rutekalkulation
  • Social Management

Den Nye Vehco Connect er bygget på en ny og smart arkitektur, der gør det lettere at administrere og sende diagnose data, for at reducere omkostninger, og øge den overordnede kvalitet. Generelt tilbyder Vehco Connect de samme funktioner som de tidligere generationer af Onboard computere, men med den nye arkitektur vil der i fremtiden komme nye funktioner med bedre design og øget bruger venlighed.

“Efter en lang og intensiv teknisk udviklingsfase er vi meget glade for den ny Vehco Connect. Vi håber at den ny version også vil begejstre vores kunder og at forbedringerne støtter dem endnu bedre, i deres daglige aktiviteter.” siger Marcus Berglund, CTO Vehco Group

Download brochurer, produktblade eller billeder

Nyheder

man, 2019-10-07
Vehco Danmark Kundekonference den 12. november 2019 på BEST WESTERN Kryb I Ly i Fredericia

Deltag i Vehco Danmark Kundekonference 2019 den 12. november

fre, 2019-09-27
Vehco bakker op om klimastrejken – FRIDAYS FOR FUTURE

En af vore største missioner er at hjælpe vores kunder med at reducere CO2 udslippet mest muligt. Vi har f. eks.