Vælg dit land til kommerciel og lokal information

PRESS RELEASE - Lancering af Vehco 5 - Tusindevis af chauffører deltager i Vehco’s internationale ECO drive udfordring ved lanceringen af Vehco 5

Gøteborg, Sverige (6. marts 2017) Allerede da Vehco startede udviklingen af flådestyringssystemer i 2001, var ECO drive en af nøglefunktionerne i systemet. Med årene har det udviklet sig til et komplet flådestyringssystem med funktioner der imødekommer behov og krav fra de mest avancerede transportfirmaer. Med frigivelsen af Vehco 5 lancerer Vehco nu en fast android skærm som vil styrke og understøtte chaufføren optimalt i det daglige arbejde. Kontorpersonalet vil ligeledes få stor udbytte af den opgraderede brugerflade, hvor et brugervenligt styresystem (Weboffice) med Eco-Driving Indeks er en af de nye funktioner.

Eco-Driving Indeks er en opsummeret kalkulation af chaufførens samlede kørestil baseret på de seks fokuspunkter i chaufførens adfærd: Overhastighed, tomgang, udrulning, coasting (kørsel på frihjul), uudnyttet energi og kraftig opbremsning.

Vehcos Eco-driving konkurrence

 Det nye Eco-Driving Indeks kan nemt anvendes til at sammeligne chauffører og virksomheder. Derfor inviterer Vehco alle deres kunder til at deltage i en global Eco-driving konkurrence. Konkurrencen starter officielt ved SITL Messen i Paris den 14. marts 2017. Hver deltager vil kunne følge deres score i den nye ECO drive brugerflade i Vehcos Weboffice. De førende deltagere fra hvert land vil således være præsenteret på en resultattavle i Vehco Web.

 ”Vi er meget forventningsfulde i forhold til denne konkurrence. Vi håber, at vore kunder bliver glade for det nye Eco-driving Indeks og bliver endnu mere motiverede til at forbedre kørsel i forhold til brændstofbesparelse og mindre belastning af miljøet. Det har været spændende at udvikle det nye indeks og bruge vores store erfaring på området til at gøre den så effektiv som muligt” udtaler en af Vehcos medstiftere og produktansvarlig, Magnus Gunnergård.

 Resultattavlen vil blive opdateret hver uge – og både deltagere og følgere er velkomne til at kommentere resultater i Vehcos sociale fora (LinkedIn og Facebook). I slutningen af året vil der være en prisuddeling, hvor den mest succesfulde virksomhed i hvert land – og global – vil blive belønnet.

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Nyheder

fre, 2019-03-22
En god dag for Vehco på Transport 2019 i Herning!

En god dag for Vehco på Transport 2019 i Herning.

Der var rigtig mange besøgende på Vehco standen på årets transportmesse!

ons, 2019-03-20
Velkommen til Vehco på Transport 2019 i Herning!

Velkommen til Vehco på Transport 2019 i Herning. Igen i år vil vi præsentere nye produkter og løsninger på messen.