Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1.850 tons

I marts 2017 inviterede Vehco sine kunder til "Vehco Eco-Driving konkurrence 2017". Konkurrencen var en stor succes, hvor omkring 50 virksomheder med ca. 7600 chauffører og 3500 køretøjer deltog. Vehco’s beregninger viser en reduktion af CO2-udledning på ca. 1850 tons og en besparelselse på brændstofforbruget med ca. 700 100 liter diesel for de konkurrerende virksomheder. For kunderne betød dette også en brændstofbesparelse på ca. 7.744 millioner kroner. Dagab Backa blev europæisk mester.

 Göteborg, Sverige (Feb 23, 2018). Vehco’s konkurrence inden for Eco-Driving, "Vehco Eco-Driving Challenge" er frivillig blandt Vehco’s kunder, og er baseret på Vehco’s Eco-Driving Indeks. Indekset er baseret på seks kørselsparametre, som har stor indflydelse på kørselsadfærd. Chaufførernes kørselsadfærd blev forbedret under konkurrencen, da Vehco analyserede data fra konkurrencen viste det sig, at den forbedrede kørselsadfærd resulterede i store brændstofbesparelser. Vehco’s beregninger viser, at de konkurrerende virksomheder sænkede deres samlede forbrug med ca. 700 100 liter diesel, hvilket resulterede i  et reduceret CO2-udslip på ca. 1.850 tons og besparelser på omkring 5.744 millioner kroner.

For at gøre konkurrencen endnu mere spændende, blev de 50 konkurrerende virksomheder opdelt i 6 forskellige grupper baseret på lande (SE, NE, FI, DK, DE, FR) og en klasse for busselskaber i Europa. Under konkurrencen har Vehco løbende opdateret et resultatdiagram på virksomhedens website for at holde alle interesserede informeret om konkurrencen. ( http://www.vehco.com/en/eco-driving/vehco-eco-driving-challenge )

 Dagab Backa blev Europæisk Champion

Resultatet blev at firmaet Dagab Backa blev den europæiske Champion og vandt både den svenske klasse, den internationale klasse og klassen for de bedst mulige virksomheder i 2017! Se vinderne i hver klasse i tabellen nedenfor. 

Stort engagement blandt kunderne

Under konkurrencen er interessen blandt Vehco’s kunder vokset. De medarbejdere og chauffører der har arbejdet med at forbedre kørselsadfærd og skabe besparelser på brændstof og skåne miljøet, har vist stort engagement igennem hele konkurrencen.

 ” Det var et meget fint initiativ fra Vehco og en god konkurrence, og det gav gode resultater og besparelser for os. Alle medarbejdere i virksomheden var meget engagerede og interesserede. Vi lærte alle meget under konkurrencen, men arbejdet med miljøvenlig kørsel stopper ikke her, det var bare begyndelsen, og den gode start på Eco-driving vil fortsætte og blive videreudviklet ”

Andreas Lindedahl, Market Manager, RL-TRANS Oy Ab

 Prisoverrækkelse

Vehco har inviteret vinderne af konkurrencen til en præmieoverrækkelse på Vehco’s hovedkontoret i Göteborg den 23. februar. I forbindelse med ceremonien vil repræsentanter fra virksomhederne dele deres erfaringer med hinanden og Vehco samt tale om, hvordan de arbejdeder videre med  Eco-Driving. Efter prisoverrækkelsen vil Vehco invitere vinderne til middag på en restaurant i Göteborg. Omkostningerne for turen, aftensmaden og indkvarteringen for to personer pr. vindende selskab dækkes af Vehco.

 

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Indsend en idé

Eller feedback på denne hjemmeside

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Nyheder

tir, 2018-05-22
VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018.

fre, 2018-02-23
Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1.850 tons

I marts 2017 inviterede Vehco sine kunder til "Vehco Eco-Driving konkurrence 2017". Konkurrencen var en stor succes, hvor omkring 50 virksomheder med ca.