Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vehco overtager Polens førende leverandør af Fleet management-systemer for at styrke sin europæiske tilstedeværelse

Göteborg, 2 sept, 2019: I dag har Vehco overtaget firmaet frameLOGIC, en ledende udbyder af cloud-baserede løsninger indenfor flådestyring. Med denne overtagelse styrker Vehco sin position i Polen, og vi tager endnu et skridt i vores strategi om at blive den ledende udbyder af flådestyring i Europa.

Siden AddSecure sidste år blev Vehcos nye ejere, har vi målrettet fulgt vores vækstrelaterede strategier og visionen om at blive Europas ledende udbyder af flådestyringssystemer for tunge erhvervskøretøjer (HCV). Overtagelsen af frameLOGIC vil øge vores vækst og supplere vores eksisterende produkter.

FrameLOGIC blev grundlagt i Polen i 2004, og firmaet tilbyder flådestyringssystemer og mobile løsninger til personalestyring. Firmaets hovedkvarter er i Wroclaw (Polen), men opererer i hele Europa med stor fokus på Polen, Tyskland, Spanien og det skandinaviske marked.

Vehco overtager Polens førende leverandør af Fleet management-systemer for at styrke sin europæiske tilstedeværelse

FrameLOGIC har 650 kunder og over 25.000 tilknyttede køretøjer. Firmaet fokuserer på to hovedaktører: Transportvirksomheder (bl. a. Anhalt Logistics, Elflein, SCHERM Gruppe, Kim Johansen, LS Intertank, Kaj Madsen Fjelstrup, Kurt Beier, Transport Argelich, EPO Trans, MagTrans, etc.) og forsyningsvirksomheder (bl. a. Tauron, PGE, KGHM, PKP PLK osv.)

Vores kunder i Vehco vil nyde godt af – og få adgang til - en større medarbejderstab, et større produktudvalg og et større support-team. FrameLOGIC vil også fremover blive kørt som en selvstændig virksomhed og et selvstændigt brand. Michal Szprynger vil blive del af Vehcos eksisterende ledelses gruppe og referere direkte til Johan Frilund, CEO Vehco AB.

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Nyheder

man, 2019-10-07
Vehco Danmark Kundekonference den 12. november 2019 på BEST WESTERN Kryb I Ly i Fredericia

Deltag i Vehco Danmark Kundekonference 2019 den 12. november

fre, 2019-09-27
Vehco bakker op om klimastrejken – FRIDAYS FOR FUTURE

En af vore største missioner er at hjælpe vores kunder med at reducere CO2 udslippet mest muligt. Vi har f. eks.