Vælg dit land til kommerciel og lokal information

VEHCO SÆTTER FART PÅ VÆKSTEN GENNEM NY STRATEGISK EJER ADDSECURE

Vehco styrker nu væksten gennem AddSecure, som erhvervede selskabet den 22. maj 2018. Med den nye ejer har Vehco nu strukturen og den finansielle styrke til at blive den største leverandør af fleet management systemer  i Europa til tunge erhvervskøretøjer (HCV). 

AddSecure Group køber den førende europæiske fleet management specialist Vehco for at understøtte fortsatte udvidelses- og vækstplaner inden for IoT. Købet vil yderligere styrke Vehcos omfattende vækst i telematik til flåder af erhvervskøretøjer. AddSecure vil støtte Vehcos ekspansion til nye markeder og produktområder samt implementering af nye omkostningseffektive forretningsmodeller og Vehcos udviklingsmuligheder.

 - Denne erhvervelse er en del af vores strategi om at flytte vores positioner til attraktive markeder og IoT verticals. Med Vehco i vores portefølje bliver AddSecure Group en endnu stærkere spiller inden for IoT, og især i telematik, siger Stefan Albertsson, CEO for AddSecure Group

AddSecure acquires Vehco, market leader in Fleet Management Systems

 - Gennem overtagelsen kan begge virksomheder drage fordel af mulighederne i Vehcos omfattende vækstplaner. Dette giver os mulighed for at øge tempoet i vores plan for at blive den største leverandør af FMS til markedssegmentet tunge erhvervskøretøjer (HCV) i Europa. Derudover vil Vehco og vores kunder drage fordel af den omfattende erfaring og tekniske ekspertise, som AddSecure Group tilbyder. Vores forretningsstrategier, succeshistorier og kunder er et rigtig godt match, siger Magnus Orrebrant, CEO for Vehco.

Vehco blev grundlagt i 2001 på Chalmers Entrepreneurship School ved Chalmers University of Technology Chalmers Ventures er en stor investor. Vehco er gennem årene vokset til at blive en veletableret europæisk operatør inden for telematik.

 - Aktionærerne søgte en køber med kapital og infrastruktur for at understøtte yderligere vækst og stordriftsfordele. Med AddSecure Group som ejer vil Vehcos potentiale realiseres bedst muligt, siger Ulrika N. Everingham, investeringschef hos Chalmers Ventures, en af ​​majoritetsaktionærerne.

Vehco vil være en del af AddSecure Group, men det vil fortsat blive kørt og styret som et firma og brand. Vehco CEO, Magnus Orrebrant, vil deltage i AddSecure Groups koncernledelse og rapportere direkte til adm. Direktør Stefan Albertsson. 

Aftalen er det femte køb af AddSecure Group i den sikre kritiske kommunikationssektor de seneste år. I 2016 købte AddSecure Group det britiske selskab Chiron Security Communications og Swedish Smart Grid Networks. I 2017 gennemførte koncernen købet af svenske kontrolsikkerhed og en spin-off til finsk forebyggelse 360.

 For mere information kontakt venligst:

Anna Stoldt, CMSO, Vehco AB

Tel. +46 (0) 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com

Kristina Grandin, Corporate Communications, the AddSecure Group

Tel. +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.se

Download brochurer, produktblade eller billeder

Nyheder

man, 2019-10-07
Vehco Danmark Kundekonference den 12. november 2019 på BEST WESTERN Kryb I Ly i Fredericia

Deltag i Vehco Danmark Kundekonference 2019 den 12. november

fre, 2019-09-27
Vehco bakker op om klimastrejken – FRIDAYS FOR FUTURE

En af vore største missioner er at hjælpe vores kunder med at reducere CO2 udslippet mest muligt. Vi har f. eks.