Vælg dit land til kommerciel og lokal information

Vehco styrker sin position i Europa gennem strategisk overtagelse af Groeneveld ICT Solutions

Vehco, et selskab i AddSecure-koncernen, meddelte i dag, at det har overtaget Groeneveld ICT Solutions, en førende hollandsk leverandør af telematik og transportstyringssoftware til en bred vifte af transportselskaber i Holland, Tyskland, Belgien, Frankrig, Spanien, England og Polen. Ved at integrere Groeneveld ICT Solutions’ aktiviteter i sine egne aktiviteter tager Vehco endnu et skridt hen imod at blive Europas førende leverandør af flådestyring til tunge lastbiler.

Da AddSecure trådte til som nye ejere i maj i år, opnåede Vehco den finansielle styrke til at blive den største udbyder i Europa af flådestyringssystemer til tunge erhvervskøretøjer (HCV). Kun tre måneder senere annoncerede Vehco den strategiske overtagelse af Groeneveld ICT Solutions, som vil fremskynde væksten, udvide Vehcos geografiske rækkevidde og styrke virksomhedens samlede konkurrenceevne og service i Europa.

"Gennem overtagelsen af Groeneveld ICT har vi taget et vigtigt skridt til at blive den største udbyder af flådestyringssystemer i Europa. Groeneveld ICT har opbygget et solidt ry for at levere førende flådestyringsløsninger og state-of-the-art IKT-løsninger og kommer med en stærk kundebase ", siger Magnus Orrebrant, CEO for Vehco.

"Vi er begejstrede for nu at blive en del af en ekspansiv europæisk koncern inden for flådestyring. Groeneveld ICT kommer med en stor installeret base, der vil drage fordel af Vehcos innovationsevne og ekspertise, og vi glæder os til at understøtte væksten og arbejdet i Vehco-teamet", siger Luc Lammens, CEO for Groeneveld ICT Solutions

 I 2017 udgjorde Groeneveld ICT Solutions omsætning tæt på 13 millioner Euro, og virksomheden havde 67 medarbejdere.

Om Groeneveld ICT Solutions

Groeneveld ICT Solutions er en førende leverandør af telematik og transportstyringssoftware til en bred vifte af transportselskaber; fra udlejnings- til store transport- og distributionsselskaber. Groeneveld ICT's løsninger hjælper transportselskaber med at strømline deres processer for at gøre deres rejser mere effektive, sikrere og mere miljøvenlige og for at øge serviceniveauet. Flere oplysninger på www.groeneveldictsolutions.com

 

Download brochurer, produktblade eller billeder

Nyheder

man, 2019-10-07
Vehco Danmark Kundekonference den 12. november 2019 på BEST WESTERN Kryb I Ly i Fredericia

Deltag i Vehco Danmark Kundekonference 2019 den 12. november

fre, 2019-09-27
Vehco bakker op om klimastrejken – FRIDAYS FOR FUTURE

En af vore største missioner er at hjælpe vores kunder med at reducere CO2 udslippet mest muligt. Vi har f. eks.